update 29 March 2019

Maaliskuu 2019

Kuluneen talven aikana keskitytty moneen asiaan, mutta siinä ohella on Chevyyn saanut kotelonsuoja-aineet suojaamaan ruosteelta ja jarrujakin on kerinny pikkasen ruveta rakentelemaan.

Elokuu 2017

Kesälomat takana ja aika talliaskareiden, mutta ensin pitää harrastaa harrastetallia, jotta tilat pysyy lämpiminä ja harrasteystävällisenä läpi koko kylmän talven.

Huhtikuu 2017

Kulunut talvi on ollut työntäytteinen tuolla palkkatyön puolella, eikä auto ole kovin edistynyt syksystä, mutta Harleylle on sentään tapahtunut jotain(!!!) :-) Kohta alkaa kesälomat ja lepoaika tallikuvioista.

Syyskuu 2016

Tallissa on alkanut tapahtua jälleen. Hästääg Painles wiring, electric works, instrument panel, dash...

Heinäkuu 2016

Kesätauolla, ansaitulla sellaisella. Rakentelu jatkuu syksyn saapuessa ja katsotaan kuinka pitkälle talven mittaan päästään.

Tammikuu 2016

Vihdoin maali päällä!!! Nyt pikkuhiljaa kasaamaan.

Maaliskuu 2015

Akselit alla ja pyörillään!!!!!! Pohjatöitä ja pintaväriä odotellessa... asioita tärkeysjärjestykseen. Ensin oli asuntovaunu, sitten on Chevyn vuoro ja nyt Harrikka saakin olla jonossa viimeisenä.

Tammikuu 2015

Maalia yhäkin ilmassa. Ja valmista pintaa syntyy koko ajan. Se on kumma juttu, miten hitsaushommat eivät koskaan tunnu siltä, että homma etenisi vauhdilla, mutta kun ottaa maaliruiskun käteen, niin jopa edistyy ;-)

Marraskuu 2014

Maalia ilmassa...litratolkulla Pohjamaalia...pintaväriä...

Huhtikuu 2014

Olisihan sitä talven aikana voinut saada enemmänkin aikaan Mutta askel askeleelta projekti etenee ja vaatimustaso kovenee.

Marraskuu 2013

Kuka varasti tunteja mun kellosta? Harrastustoiminta on rajoittunut siihen, että olen harrastanut harrastetallia. Uusimme lämmitysjärjestelmän kokonaan ja se ei ollutkaan ihan kahden illan juttu, kuten olin ehkä pienessä mielessäni kuvitellut. Aikaa ei sitten ole jäänyt omille ajokeille, mutta kohta onneksi alkaa joululomat. Joulupukkia odotellessa on aikaa rakennella. Toivottavasti.

Toukokuu 2013

Isoimmat metallityöt on jo vihdoin takanapäin! Vielä ennen kesää, kerkee hieroa muutamia pikkujuttuja ja savotta jatkuu lomien jälkeen. Kesällä pitää nauttia ProSleep-vaunusta.

Maaliskuu 2013

Kaikessa rauhassa harrastellessa näitä metallitöitä, on tullut monesti mieleen se seikka, että miten paljon miellyttävämpää tämä nykyään on verrattuna niihin 90-luvun alun olosuhteisiin jossa tätä tuli aloiteltua. Kylmissä ja ahtaissa talleissa, toisten nurkissa kaikkine romuineen, paskoilla työkaluilla ja millon ilman voimavirtamahdollisuutta, milloin ilman veden käyttömahdollisuutta… tai jopa molempien puuttumista. Sitä olis varmaan saanut sydärin jos joku olis tullu tarjoamaan tällaisia työkaluja ja olosuhteita! No, mikään ei ole tullut ilmaiseksi.. ei todellakaan. Mutta kaikki on ollut sen arvoista. Kerran täällä vaan eletään.

Joulukuu 2012

Lomien viettoa tallilla!!! Jo useamman viikon ajan on tullut painettua täyttä 8 tuntista työpäivää tallilla. Hitsauslankaa on palanut kilometritolkulla ja askel kerrallaan projekti edistyy. Kaikki jos olisikin tai tulisi olemaan tehtaan mitoissa, olis niin helppoa saada laite ajoon ensi kesäksi, mutta liian helppo ei ole kiinnostavaa. Mikään ei voita kiireetöntä aikaa tallissa, kunnon työkaluja ja kaiuttimista nonstoppina tulevaa rokkia!! On ilo tehdä juuri sitä mitä haluaa!!!

Toukokuu 2012

Vappuajelu suoritettu!! (omilla pyörillä ja työntämällä) Vappu meni hienosti!! Laite kävi ensimmäistä kertaa ulkosalla omilla pyörillä, kun etukulmia piti hiekkapuhaltaa pikkasen lisää.

Talvi 2011-2012

Peltitöitä tehdessä on vapaa-aika vierähtänyt hienosti. Molemmat takakyljet on korjattu ja parhaillaan tässä kevään mittaan korjaillaan takarunkoa. Vielääkään, ei tänä tulevana kesänä päästä ajelemaan, mutta onpahan projekti ison askeleen pidemmällä viime syksyyn verrattuna.

Syksy 2011

Kesä ohi, välityönä tehty vaunu liikenteessä ja talli siivottu. Fiilikset on samat kuin juopolla jonka nenän edessä olis pidettu pari vuotta täyttä viinapulloa! Kauhee into päästä rakentelemaan chevyä joka on joutunut makaamaan mun nenän alla jo tovin! Nyt ei näkyvissä esteitä ja tästä se lähtee, jiiiiihaaa! Välityön ohella - kesä2011 Kovasti välityötä (vaunu) rakentaessa kerkesin päivittää Chevyn koneen ohjainboksin. Kiitokset Juhalle avusta! Taas on ainakin yksi homma pois listalta.

Maaliskuu 2011

Välityön ohella .. Chevykin on ottanut muutamia pieniä askelia eteenpäin. Tulin päättäneeksi verhoilumateriaalit myös viisvitosta koskien ja asia eteni jopa niin pitkälle, että materiaalitkin on jo tilattu. Myös konetta ohjaamaan tulevan boksin päivitys on edennyt muutaman askelen.

Syyskuu 2010

Välityö talvelle 2010-2011 Tulevan talven rakenteluprioriteeteissä menee edelle koko perhettä miellyttävä projekti: "ProSleep". Kyseinen vaunu rakennetaan ensin valmiiksi, sillä se on huomattavasti nopeampi projekti ja pääsemme nauttimaan siitä jo ensi ajokauden alkaessa, toisin kuin AntiProSleeperistä, vaikka kuinka koittaisi kiirehtiä.

© 2016 Ahonet.net